Mélységélesség

Jelen fejezet témája a Mélységélesség

Ingyenes –  Online – szimulátorunk segítségével interaktív formában sajátíthatjátok el a fotózás alapjait.

Ebben a fejezetben a Mélységélesség a fő témánk, ezt járjuk körül. Mitől függ? Hogyan tudod állítani, kézben tartani a mélységélességet?!?

Komálni fogod!

Alábbi mélységélesség tananyag segítségével, relatíve könnyen értheted meg, ezt az amúgy relatíve nehezebb összefüggést. Kiemelési-elrejtési szempontból rendkívül fontos, hogy képben legyél a mélységélesség mikéntjével és hogyanjával.  Fotózásnál az egyik legfontosabb kiindulópont, hogy legyen a képednek témája!

Ha ezzel megvagy akkor pedig legalább ilyen fontos, hogy ezt a témát valahogyan kiemeld a környezetéből. Ezt többek között élességgel is megteheted, ha úgy tetszik mélységélességgel.

Kezdo sidebar banner horizontal

Mindent tudsz? Neked már nem lehet újat mutatni? Nézz utána egyéb anyagrészeknek is: ISO-Blende-Záridő, Kereső szimulátorZárszerkezet működéseKomponálási alapok, Fehéregyensúly, Fényképezőgépek csoportosításaÖsszesítő oldal

Alábbi interaktív anyag több éves, szervezői, programozói munka eredménye. Oktatási célra, erről az oldalról szabadon felhasználható. A tananyaggal kapcsolatban bármilyen segítséget, felajánlást, reklámfelületet, pénzügyi, időbeli támogatást szívesen fogadunk.

This movie requires Flash Player 9
.

Ps sidebar banner horizontal

A folyamatos fejlesztések miatt előfordulhat, hogy valamilyen link, funkció nem működik. Ha ilyet tapasztalsz kérjük jelezd Nekünk!

Mélységélesség

[hcshort id=”14″]

Pin It on Pinterest

Share This