Örömmel jelentjük, hogy Fényképész simogató előadássorozatunk újabb állomásához érkezett

 

 

 

2014. November. 14.

Felhős időt mondanak szombatra, nem merjük így bevállalni a túra szervezését! Ce la Vie! 

2014. November. 10.

Bréking nyúz:

A tervezett Astrofotózás időpontja November 15. szombat.

Helyszín: Ágasvár (a közelebbi helyszín nyert, hátha ez többeknek megfelel) A héten még ráfinomítunk és utca házszám, találkapont vagy gps koordinta érkezik ide.

Telekocsi kérések és ajánlatok: Facebook oldal

 

Vigyázat! A program időjárás függő! Ha nagyon bizonytalan a tiszta égbolt akkor péntek estig itt jelezzük a sztornót!

Alábbi előadás októberben volt! A jelen lévőkkel úgy egyeztünk meg, hogy ezen az oldalon tesszük közzé az Asztro fotós gyakorlat részleteit. Ezt olvashatod föntebb!

Most következő epizódban a csillagfotózásról, asztro fotográfiáról lesz szó.

Az est fő előadója nem más, mint Éder Iván a Magyar Csillagászati Egyesület tagja, az ASA Astrophotography Competition 2014. Nagynevű nemzetközi asztrofotós verseny első helyezettje.

Éder Iván – Szív köd

Az előadás két felvonásból áll

Az elsőben a kezdő fotográfia felől közelítünk, tehát nem a több százezer forintos tükrökről* (és trükkökről 😉 hanem akár az alap DSLR gépekkel is kivitelezhető technikákról mesélünk majd nektek. (*az asztro fotográfusok gyakran használnak üvegoptika helyett tükrökkel szerelt objektíveket)

Gyulai Bence Márton – Teve Szikla

Kis szünet: pogi, ropi, süti, büfi… 

Második felvonás:  Éder Iván kolléga, az asztrofotózás hazai ajatollah-ja veszi kézbe az előadás irányítását és mesél nekünk, munkásságáról, fotóiról, kalandjairól, felszereléséről!

Az előadás időpontja: 2014.október 28. Kedd 18:00-  ~21:00-ig

Az előadás díja:

Az előadás majdnem ingyenes! De összekötve a kellemeset a hasznossal egy új díjazást vezetünk be. Az előadásra a belépőjegy fejenként egy tetszőleges tartós élelmiszer vagy használt ruha! Amit az előadás után rögtön a Máltai szeretetszolgálathoz juttatunk. (Liszt, cukor, csoki, perec, bármi olyan, aminek a rászorulók örülnek és elláll egy hétnél tovább, ruhánál tiszta és normális minőségű öltözék jön jól a rászorulóknak)

Az előadásra regisztrált leendő FotóBetyárokat 5%-ék kedvezmény illeti meg egy szabadon és általad választott képzésre, 2015 február 28-ig.

Helyszín:  Alternatív Közgazdasági Gimnázium Budapest 3. kerület Raktár utca 1 Elérhetőség bővebben

Gyulai Bence Márton- Hegyestű

Ehhez kapcsolódva az utána következő napokban, hetekben meglátogatunk egy sötét égbolt rezervátumot, ahol tesztelhető is a tanult infó 🙂 (Pontos időpont -tervet- itt fogunk írni, időjárás és egyéb nyalánkságok függvényében)

Ingyenes Photoshop Oktató Szoftver

Minden feliratkozónak!
Ezen kívül egy pdf benne:

• 10 Photoshop tipp
• Hasznos
• Gyorsan
bevethető tudnivaló

Feliratkozásod sikeres volt! Kérjük nézd meg üzeneteidet emailcímed megerősítéséhez!

Pin It on Pinterest

Share This