Oldal kiválasztása

Oktatási nívódíjat nyert a Fotó Betyár Képző alias fotobetyar.hu.

Egy szép délután megcsörrent a telefon és teljesen váratlanul a vonal túlsó feléről közölték velünk, hogy gratulálnak mert a Turul Oktatás Rangsor értékelése szerint arany fokozatot értünk el. …

„jó jó jó.. aha, pesszeee… há nyílván… bocs, de most sietek nem érünk rá telemarketingesekre… ” nyomtuk ki majdnem a hívást.

Szinte biztosak voltunk benne, hogy el akarnak adni valamit, de szép lassan kiderült, hogy nem erről van szó és valóban a elnyert díj különböző tételeiről tájékoztat minket a diszpécser hölgy. Noh da zu kiderült, hogy mindez a vásárlóink, hallgatóink, különböző oldalakon adott visszajelzései alapján.

Az ilyenre az ember meglehetősen büszke… ezért csináljuk.. ? Nem ezért csináljuk! Na de mégis hogy is van ez.

Egy tanár, egy iskola nem szervezheti mindennapjait aszerint, hogy akkor hátha véletlen beválogatják valamilyen versenyre és ott eredményt ér el. Ez alapján tulajdonképpen: nem ezért csináljuk. Azonban ha figyelmbe vesszük, hogy vevői visszajelzések alapján nyertük a díjat… hát mégis mi a fészkes blendéért csinálna valaki egy fotós iskolát ha nem azért, hogy a diákjai elégedettek és eredményesek legyenek.

Bár szakmai elismerésnek is örül egy cég, de a hozzánk járt hallgatók, webshopunkból vásárló személyek visszajelzése ha lehet még magasabb értéket képvisel számunka.

  • Az adható 10 pontból, 9.4-et sikerült elérnünk.
  • Ezzel arany azaz Gold besorolást kaptunk, ami a legmagasabbb ami adható a Bronze és Silver fokozatok után.
  • A Turul oktatás weblapja szerint több, mint 14,000 céget vizsgáltak és az alapján állították fel a rangsort

Link >>