Oldal kiválasztása

Fotózz Profin Mobillal - TANFOLYAM TÁMOGATÁS

Tanfolyam támogató központ

Fotózz Profin Mobillal Tanfolyammal kapcsolatos tudnivalók

A termék információs azaz leckegyűjtő oldalán is sok részletet olvashatsz itt alább az esetleges problémák megoldásaira koncentrálunk.

Amit nem emailben küldünk:

Fotózz Profin Mobillal Tanfolyamunk egy „hozzáféréses/membership” típusú képzés, anyag. Vásárlás után rögtön hozzáférsz a honlapokon található -alapból rejtett- leckék tartalmához. Ezúton is fel szeretnénk hívni a tisztelt vásárlók figyelmét, hogy a leckék, tudás anyagok itt nem emailben mennek ki!

 

Hibajavító  – Gond és probléma megoldó rész

 

Hiba 1 – Nem kaptál semmiféle emailt a vásárlás után?!

A leggyakoribb megkeresés / gond amit tapasztalunk, általában azért van mert a vásárlás közben nem kerülhetett általad bejelölésre a „vásárlásaimmal kapcsolatos emailek küldéséhez hozzájárulok pipa”. Sajnos a GDPR rendelkezések miatt mi ezt alapból nem tarthatjuk bepipálva!

Megoldás: kérjük ellenőrizd, hogy nem került e a spam/promóciós mappákba a levelünk. Sokszor ugyanis ez a helyzet. És ha erről van szó az számodra a leggyorsabb megoldás!

Ha fentiek után sem találod akkor kérjük írj emailt a kapcsolat oldalunkon található elérhetőségeinkre!

FONTOS! Attól mert nem érkezett meg az email, attól még a hozzáférésed elkészült! Tehát amíg esetlegesen a válaszunkra vársz, addig is el tudod kezdeni a tanulást >> érdemes felkeresned a  leckegyűjtő oldalt és már mehet is a tanulás, fejlődés!

 

Hiba 2 – Nem éred el a vásárlás után a tiltott anyagokat!

Ennek tulajdonképpen csak egy oka lehet,  nem vagy bejelentkezve az oldalunkra!

A vásárlás / fizetés lezárultával a fiókodhoz tartozó hozzáférés az anyagokhoz automatikusan létrejön! De a fiókba be kell jelentkezni, csak úgy érhetőek el az anyagok!

Ehhez csak menj a fotobetyar.hu/my-account/ oldalunkra és jelentkezz be az email / jelszó párosoddal! : – )

Ezután javasoljuk, hogy keresd fel a  leckegyűjtő oldalt!

Hiba 3 – Fizetési gond >> még nem érkezett meg vagy nem regisztráltuk az átutalásod

A gyors átutalások ellenére is lehetséges, ahogy a fizetési oldalakon is írjuk, hogy 1-2 munkanapba beletelhet, mire az utalásos fizetéseket regisztráljuk.

 

 

Nem ezt a teméket keresed? Lépj vissza a főoldalra:

<< vissza a Vásárló Támogatói fő oldalra

Pin It on Pinterest

Shares
Share This