Oldal kiválasztása

2017 Novemberben megjelent a Photoshop legújabb “CC2018” névre hallgató verziója. A Photoshop programhoz fejlesztett termékeinket ilyenkor frissíteni kell, ellenőrizni és átállítani, hogy hiba nélkül működjenek a legfrissebb verzióval is.

Ez történt meg most. Így már a CC2018 tulajdonosok is élvezhetik Photoshophoz írt programjaink előnyeit.

Termékeinket innen éred el

Egy apró Photoshop gyári hibára fel kell hívjuk a figyelmet a CC2018-as verziónál (régebbi verzióknál nincsen ilyen gond):

A Photoshop tervezői sajnos benthagytak egy “bug-ot”/hibát a CC2018-as rendszerben:

A Photoshopban található “paneleknek” (a mi szoftvereink is ilyen panelen keresztül használhatóak/ebben jelennek meg) mindig van egy alap méretük azaz magasságuk és szélességük, hogy, amikor a felhasználó megnyitja őket, akkor ilyen nagyságban jelennek meg. Ez ~tetszőlegesen megváltoztatható és ezt a Photoshopnak tartania kéne!

Azonban a CC2018 esetében ha egy már megnyitott panel méretét megváltoztatod az egérrel. Majd “lapozol egyet” >> mondjuk átlapozol az Instant Save panelünk Súgó/help oldalára, ilyenkor a panel méretének nem szabadna változnia. És maradnia kellene az általad beállított méretben.

A CC2018 esetében ez sajnos nincs így pillanatnyilag. Tehát az ilyen lapozásoknál visszaáll az alap méretére a panel.

A Photoshop tervezői tudnak a problémáról, mi is külön rákérdeztünk, ígérik a megoldást, de hát mi nem tudhatjuk mikor érkezik. Mutatunk pár alternatív megoldást addig is:

Legérzékenyebben Photoshop Betyár Oktató szoftverünket érinti ezért ezen mutatjuk.

Megoldás 1:

Dokkold/helyezd el a Photoshop Betyár ablakát az alábbi képen látható módon:

 

Ha így helyezed el (ezt javasoljuk alaphelyzetben minden verziónál amúgy 🙂 akkor nem fog össze-vissza ugrálni az ablak mérete!

Megoldás 2:

Ha nem vagy PRO felhasználó akkor nyugodtan telepíts egy régebbi verziót, ez a hiba csak a CC2018-as verzióban áll fenn és a gyári programozóktól várható a mihamarabbi frissítés! Tanuláshoz a régebbi verziók is BŐVEN tökéletesek!

 

 

Portré Világítás és póz kisokos

10%-os webshop kedvezmény kuponnal!

TÖLTSD LE MOST!

Feliratkozásod az ajándékokra sikeres volt! Kérjük nézd meg üzeneteidet emailcímed megerősítéséhez!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Ha tetszett oszd meg a bejegyzést barátaiddal, ismerőseiddel!

Shares