Oldal kiválasztása

Dagadó Betyáros mellkassal büszkén tudatjuk, hogy megújult hírlevél rendszere kiemelkedő fotográfiai munkásságú és szerénységéről világszerte elismert oktatási intézményünknek 😉 . Leszámítva a trivialitást, hogy ezt a tényt szeretnénk tudatni, arra is felhívnánk a figyelmet, hogy ennek mindkét fél számára vannak előnyei. Bár leginkább számotokra, azaz a feliratkozó sokaság. a tengermélyen tisztelt hallgatóság számára. Az előnyöket tovább hangsúlyozva most már ajándék PDF-et is küldünk minden feliratkozónak!  További előnyök idelent:

Hát nyilván kiindulási alap, hogy valaki szeretné fejleszteni fotográfiai tudását. Mivel a hírlevél mindkét fél számára ingyenes, ezért a reklámköltséget nem kell beágyazni a képzések díjába.

A konkrét előny tehát a számotokra olcsóbb tanfolyamok, workshop-ok. A hírlevelek segítségével az összes előjelentkezési kedvezményünkről, vagy bármilyen más akcióról, programról tudtok értesülni.

Itt fel is iratkozhatsz rögtön! Írd be neved és emailcímed a lenti mezőbe!!

A reklámköltségek magasak, ha erre nem kell költeni (az maga a kánaán) akkor a jelentkezőnek nem kell kifizetni a rá költött összegeket.

Betyár böcsület kötelez minket, harmadik fél számára az információt nem adjuk ki. A rendszert pedig, egy hétfejű sárkány őrzi, hogy semmilyen 14 éves ukrán hacker ne férkőzhessen a közelébe (fogalmazhatunk úgy is, hogy ezt egy profi erre a célra szakosodott cég végzi :-).

Évente ~10 hírlevelet fogunk küldeni, attól ne félj, hogy szétspammeljük a levelesládádat!! Egy Betyár csak akkor beszél ha van mit mondania!

Ha feliratkoztál akkor biztos nem maradsz le az olyan meglepetéseinkről sem, mint a  Betyáros Photoshop háttér vagy a Letölthető Actionnel rendelkező Volkova cikk

Fenti feliratkozó sávon kívül a lehetőség elérhető a legtöbb oldalunk alján, vagy a Kapcsolat oldalunkról.

 

Share This